Актьорът разкрива какво да очакваме от героя му в криминалната драма „Клетката“, която зрителите могат да гледат в ефира на NOVA

Мартин Димитров е част от най-новия криминален сериал, който зрителите могат да гледат всяка петък вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA. В интервю за „На кафе“ актьорът разказва повече за персонажа, в който се превъплъщава и за темите, които го вълнуват в криминалната поредица.

„В сериала са засегнати доста актуални теми, но може би най-интересна за мен е как обикновения човек се бори с корупцията в една абдикирала държава. Това е тема, която ме вълнува силно, а също така и моят персонаж. Героят ми е Тодор Арнаудов – Тото. За зрителите на NOVA, които ме познават от „Братя“ ще издам, че ще ме видят в друга светлина. Тото има много положителни страни. Проблемът при него е, че с годините е влязъл и се е затворил сам в една клетка. Дори според мен е на дъното“, разказва повече за образа на Тото от „Клетката“ Мартин Димитров.

За клетката в душите ни

„Тази клетка е по-страшна от затвора, но от друга страна ние сме си ключарите на тази клетка и ние определяме колко дълго да стоим там“, е коментара на актьорът. Според него на всеки му се е случвало да изпада в трудни моменти, а той самият винаги разчита на близки и приятели.

Не пропускайте криминалната драма „Клетката“ в петък от 22:00 ч. в ефира на NOVA. Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.