Звездните предизвикателства продължават тази неделя от 20:00 ч.

Най-забавното шоу в ефира на NOVA събира осем популярни личности тази неделя. Готови за забавление ще бъдат Маги Джанаварова, Златка Димитрова, Алекса Ерски, Деян Славчев – Део, Юлиан Вергов, Виктор Стоянов и любимите Герасим Георгиев – Геро и Алекс Раева. Кое е общото помежду им и защо любимият водещ Димитър Рачков ги нарича първенци, ще стане ясно от 20:00 часа по NOVA.

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка

Неделното забавление ще започне със специално изпълнение от музикалната фурия Маги Джанаварова, която ще вдигне публиката в залата на крака. Малко по-късно слухът и музикалните й познания ще бъдат тествани с подводно певческо предизвикателство, в което ще си партнира с Део.

Звездните участници ще се впуснат и в музикалния “Baby Challenge”, водени от най-добрите хореографи до 4-годишна възраст. Победителят в четвъртия сезон на „Игри на волята“ Алекса Ерски ще участва в ново екстремно предизвикателство, което ще го завърти с главата надолу. На сцената ще се качи и специален гост, за да му се притече на помощ.

Димитър Рачков посреща седем красиви жени тази неделя

Лудата стая ще гори от любов, а забавният сюжет ще направи зрителите гости на една красива, но хаотична сватба. Семейните свади между родителите на двамата влюбени ще достигнат до предел, в който събитието ще се превърне в същинска катастрофа. Кои ще са двамата младоженци? Какво ще се случи по време на церемонията? – разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 часа по NOVA

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.