Припомнете си първи епизод тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Хитовата поредица “Хавай 5-0” продължава с много заплетени случаи, интересни разследвания, екшън и големи изненади.

Почитателите на култовия сериал ще се запознаят с новите попълнения в екипа на лейтенант Стив Макгарет. В осми сезон Коно се отправя към Лас Вегас, за да разследва трафика на жени, а Чин поема командването на специална полицейска част в Сан Франциско. На Стив му се налага да се изправи пред предизвикателството да им намери достойни заместници. Неговият избор се спира на полицай Тани Рей и бившия морски пехотинец Джуниър Рейнс. 

“Както и останалите членове на отряда, двамата новоприети са не по-малко особняци и крият тайни в своето минало, но именно това ги прави достойни за семейството на “Хавай 5-0”, отбелязва създателят на сериала Питър Ленков. В ролята на Тани Рей влиза канадската актриса Меган Рат, добила световна популярност с участието си в британската фантастична поредица “Да бъдеш човек”, а в образа на Джуниър Рейнс се превъплъщава новозеландски актьор от самоански произход Була Коул, който спечели сърцата на публиката и критиците зад океана. Сред гост-звездите са Крис Ванс, спечелил сърцата на българските зрители в поредицата на Люк Бесон "Транспортър", Винсент Пастори от култовия мафионтски сериал “Семейство Сопрано” и още много известни и обичани холивудски актьори.

Дали мафиотска вендета ще прерастне във война, гледайте първи епизод на 8 сезон на хитовия криминален сериал "Хавай 5-0" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.