Гледайте новия епизод на любимото кулинарно шоу от 20.00 ч. по NOVA

Финалът в „Черешката на тортата“ тази седмица поставя младата спортна репортерка в БНТ Моника Симеонова. Деликатната дама ще подготви изискана и елегантна вечеря, приготвяйки апетитни специалитети за всеки вкус. Тя отваря дома си за компанията, като целта й е да възпроизведе за гостите си духа на Франция и да предизвика небцето и сетивата им. За целта подготвя специална музикална изненада, която ще ги впечатли още в началото на вечерта.

Прецизно подбрано меню от Станислав Михов-Сенто в „Черешката на тортата“

Моника съставя амбициозно меню, като за шампион, целящ се в победата. Изисканата вечеря на лъчезарната журналистка стартира със салата с козе сирене, карамелизирани орехи и ягоди, последвана  от крем супа от броколи. За основно домакинята ще поднесе пилешка руладина с плънка от дюксел, а десертът ще бъде шоколадово изкушение с пресни плодове.

Звездна вечер от поп фолк фурията Бони в „Черешката на тортата“

Спортната репортерка ще разкрие за постижения си в спорта и в журналистиката, а за финал звездната компания ще посрещне шеф Иван Манчев. Кой от участниците ще спечели оспорваната кулинарна надпревара и ще грабне плакета в „Черешката на тортата“ тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.