Гледайте новия епизод на кулинарното шоу от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е европейската и световна шампионка в самбото Мария Оряшкова. Последната Амазонка ще признае, че няма опит в кухнята, но ще компенсира с изключително старание и дисциплина. Мария ще посрещне гостите си с лесни, но вкусни рецепти, приготвени с домашни продукти.

Стилна и уютна вечеря с Благомир Мастагарков в „Черешката на тортата“

В менюто й влизат две салати – класическа картофена и микс от зелени салати, придружени с домашни туршии и мезета. За основно шампионката ще поднесе месно гювече, а за десерт ще изкуши гостите си с печена тиква с мед и орехи. Домакинята ще направи жест към близката си приятелка Теодора Мудева, която ще получи специална порция без месо.

Богата вечеря с Гатьо от „Игри на волята“ в „Черешката на тортата“

Ще повдигне ли завесата над личния си живот Мария Оряшкова и ще разкрие ли как й е повлиял дългият престой на Дивата река? Ще има ли още несподелени и неизчистени емоции и думи от участието й в екстремното риалити, и защо избра да сложи край на професионалната си спортна кариера на Арената? Ще успее ли да вземе златния медал и в кухнята и какви оценки ще получи в края на вечерта, не пропускайте в четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.