Гледайте новия епизод на кулинарното шоу от 20.00 ч. по NOVA

Стил и класа ще демонстрира тази вечер в "Черешката на тортата" бизнесдамата Бояна Шарлопова в една от изключително редките си телевизионни изяви. Фината дама през последните години съвместява бизнеса, наследен от съпруга си с работата си като психотерапевт. Майката на четири деца изготвя концептуално меню „Коледа по български“,  с което със сигурност ще впечатли гостите.

Френско-българска вечеря от Мира Радева в „Черешката на тортата“

Бояна ще подготви богата трапеза, която включва салата от кореноплодни, а за предястия телешка саздърма върху циганска баница и поширано яйце. Домакинята ще поднесе сарми с кълцано телешко месо за основно, а десертът ще бъде сладка баклава, но балансирана с овче кисело мляко с мед и орехи. На масата ще има баница с късмети и погача, а готвенето й ще бъде елегантно.

Неустоими специалитети от Милен Керемедчиев в „Черешката на тортата“

Дъщерите на Бояна Шарлопова ще се включат в приготвянето на вечерята и традиционно ще нарекат погачата с красиви пожелания за предстоящата 2024 г. Ще сподели ли съкровени лични спомени от живота си домакинята и каква изненада ще подготви за компанията? Ще успее ли да пресъздаде духа на Коледа и кой ще влезе в ролята на коледар? Как звездната компания ще оцени представянето й в кухнята, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.