Гледайте новия епизод на кулинарното шоу във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Този вторник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде бившият министър на туризма Николина Ангелкова, която ще посрещне гостите в стилния си дом. Като страстен любител на пътешествията, обиколил над 80 държави по света, и опитал най-разнообразни кулинарни изкушения, тя ще стартира вечерята като поднесе на компанията специални хапки с фурми, донесени специално от фермата на принц от Саудитска Арабия.

Произведения на кулинарното изкуство в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Изисканото меню, която Николина Ангелкова ще приготви с помощта на дъщеря си, включва салата фюжън - табуле със скариди и специално предястие с телешко и ябълки. Основното ще бъде пълнен лаврак със сьомга, печени зеленчуци и императорски ориз, а десертът – две различни торти –шоколадова и веган.

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

Какво неподозирано хоби свързва домакинята с танцьора Памбос и с каква приятна изненада ще усмихне компанията, гледайте този вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.