Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в сряда от 20.00 ч. по NOVA

В сряда домакин на „Черешката на тортата“ ще е журналистът с много таланти Мирослав Димитров, който ще заложи на интересно, близко до сърцето му меню. Телевизионният водещ и актьор с шарен живот е имал възможността да се срещне с много популярни личности, като познава не само публичния, но и истинския им лик. Ще разкаже ли повече за интересните си интервюта с Дженифър Лопес и Джеси Джей, както и за голямата си страст – музиката? 

Съвършена вечеря с Николина Ангелкова в „Черешката на тортата“

За приятната компания, домакинът ще приготви „мъжка“ салата с телешко бонфиле и крем супа с изненади. Основното му предложение за гостите ще бъдат пържени картофи и дърпано свинско. Творчески хаос в кухнята и много смях очаква зрителите с лесноизпълнимите рецепти на Мирослав Димитров, които според него всеки мъж може да приготви. Той ще посрещне гостите си в ресторант, а за десерта ще ползва помощ от приятел. Ще имат ли възможността гостите и зрителите на кулинарното риалити да разберат тайната на перфектните хрупкави пържени картофи, които от мечта са се превърнали в негов бизнес?

Произведения на кулинарното изкуство в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Лесно ли е да се живее с три жени вкъщи, каква е историята зад подаръците, които ще подари на гостите си и още признания от журналиста, гледайте тази сряда от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.