Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е фолк певицата Мария, която ще превърне кухнята в сцена. Тя ще впечатли с интересни продукти, много техники и комбинация от вкусове от родни и далечни дестинации. В приготвянето на четиристепенното луксозно меню, неин верен помощник в кухнята ще бъде най-голямата й гордост – 15-годишната й дъщеря Марая.

Перфектните пържени картофи от Мирослав Димитров в „Черешката на тортата“

Шикозното меню на фолк фурията включва стартери, сред които салата с бурата и гуакамоле. След тях Мария ще поднесе топло предястие - шафранова тапиока с миди сен жак, ръчно приготвен испански хляб и още изненади. Красивото дуо ще сготви за основно лаврак с прах от билки и мастило от копър, а десертът ще бъде вкусна и ефектна печена тиква с орехи и маскарпоне. Мария готви с много любов и желание, като държи на естетиката в кухнята, а масата ще бъде истинското доказателство за това.

Съвършена вечеря с Николина Ангелкова в „Черешката на тортата“

Ще разкаже ли пред гостите си за трудностите, през които е преминала, майчинството, известността, както и кои са най-вълнуващите срещи с феновете й? Ще успее ли да впечатли компанията и да вдъхнови да експериментират в кухнята зрителите на кулинарното риалити? 

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.