Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в петък от 20.00 ч. по NOVA

Финал на седмицата в „Черешката на тортата“ поставя преводачът с разнородни интересни Мариана Хил. Дамата, която е превеждала на кралски особи и световни лидери, е открила колко красив може да бъде животът на едно тихо и спокойно място, където времето тече с друг ритъм. Затова майката на две деца и баба на двама внуци ще посрещне своите гости в топлата, уютната обстановка на семейна селска къща, която крие най-важното за домакинята – нейните спомени.

Луксозна вечеря с испански привкус от Мария в „Черешката на тортата“

Мариана ще предложи на гостите си буря от вкусове и преживявания в изкусително сладко меню, в което главният герой идва от националната кухня на Швейцария. Аристократичната й небрежна вечеря ще стартира с коктейл от скариди, последван от фондю със сирена, а за след ястие, домакинята ще приготви интересно роте грютце. Десертът й ще е много, много шоколад, но под формата отново на фондю. За избора на пресни продукти Мариана Хил ще се довери на своя приятелка и съседка.

Перфектните пържени картофи от Мирослав Димитров в „Черешката на тортата“

Как е започнала кариерата си като преводач и как успява да уловя мига и да се наслаждава на настоящето? Каква изненада ще поднесе на гостите съпругът на Мариана Хил и как ще бъде оценено представянето й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.