Предаването, в което любовта е поставена пред сериозни изпитания, проследява завладяващи истории по действителни случаи

Премиерният риалити формат на NOVA „Любовни афери“ поставя сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории – тази пролет в ефира на телевизията. Емоционалните си разкази ще представят хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера. Зрителите ще разберат от първо лице през какво са преминали героите, как са се справили с драматичните събития и каква поука са си извадили накрая.

Предаването проследява завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори.

"Любовни афери" дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората. Поредицата разглежда развитието на връзките, причините за трудностите, възникващи в тях, както и начините да се справим по-добре с житейските несгоди. В предаването се разглеждат темите за моногамията и полигамията, за това през какви етапи минава обичта между двама души, кога се натрупват подводните камъни в отношенията, защо се стига до любовни триъгълници и къде може да бъде отдушникът за напрежението.

В един епизод се представят две различни истории. Емоцията на героите ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за зрителя.

Продуцент на новата риалити поредица “Любовни Афери” е Краси Ванков с компанията си “Hidalgo Productions”, която стои зад успеха на първия български риалити сериал “София - Ден и Нощ”, както и на документалното риалити “Съдби на кръстопът".

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.