Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е атлетичният готвач Емануел Июджи, който ще посрещне гостите си в своя ресторант. Участникът от звездния отбор в петия сезон на Hell’s Kitchen ще нажежи страстите, като поднесе чинии със здравословни вариации на обичани от всички ястия. Шампионът по културизъм, за когото балансираната храна е начин на живот, ще срещне сериозен отпор сред дамите от сезон 4. На масата ще прехвърчат искри, а борбата за плакета ще е безмилостна.

Рожден ден с азиатски изненади от Мариела Чобанова в „Черешката на тортата“

Организиран хаос и любовни искри с Виктория Зайкова в „Черешката на тортата“

Менюто на Емануел стартира с лека салата, със сезони зеленчуци, а за предястие домакинът приготвя пълнозърнести тортелини. Основното му ястие ще е различни видове пица, а десертът ще е изкушаващ пълнозърнест еклер, с масло гхи, но без захар и с домашно приготвен сладолед със страчатела.

Емануел е ветеран, не само в „Черешката на тортата“, но и в други кулинарни риалитита и винаги е бил на крачка от победата. Дали фитнес гуруто на компанията ще се доближи до плакета и как ще оценят представянето му в „Черешката на тортата“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.