Режисьорът и продуцентът на шоуто разкриват какво ново да очакваме от сезон 12 и от шоуто, което започва в 20.00 ч. тази вечер в ефира на NOVA

Часове преди старта на сезон 12 на „Като две капки вода“ репортерът на „На кафе“ влиза зад кулисите на любимото предаване за имитации, където следи от близо репетициите. Елизабет Методиева разговаря с Рафи и Кико, режисьор и продуцент на шоуто, които разкриват какво ново да очакваме от сезон 12 и от шоуто тази вечер. Новината, която двамата споделиха е, че след двете си победи през сезоните на шоуто, Рафи влиза в ролята на режисьор.

„Тази сцена я познавам до болка. Знам всяка една точка и ъгъл, но сега я виждам от друга гледна точка. Моята задача сега е аз да помагам на всички 8 участника, които ще се качат тази вечер на сцената. „Капките“ е различно шоу, с дълга история. Това е шоу, което изгради култура в България. Вълнувам се и днес още повече се вълнувам“, признава Рафи.

„За благотворителното шоу снощи, смятам, че не е толкова важно, колко грандиозен спектакъл сме направили, а е важно какво сме свършили за децата. „Капките“ е шоу, което е №1 през последните 12 години и всеки, които е №1 има отговорността да дава пример чрез нещата, които прави. Сложихме поредното добро начало. Много деца, които са били жертва или биха могли да бъдат жертва на насилие, трябва да им бъде помогнато“, коментира продуцентът.

Двамата коментират, че се чувстват като едно голямо семейство, в което има постоянен обмен на информация и идеи. Съветите се дават непрекъснато и когато всички работят заедно в екип, стават най-добрите имитации.

„Тази вечер сме подготвили нещо феноменално“, обещава Рафи.

„Магията на шоуто те завладява и съм забелязал, че няма някой когото сме поканили обратно да се включи -  той да не е дошъл“, коментират завръщането на Владо Михайлов като ментор в предаването. „Участниците ни са много интересни и както винаги имаме голям спектър от типажи, възраст и изобилие от талант. Имаме най-възрастния ни участник до момента - на 73 години.“

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.