Изпитанието за двойки ще реши кои ще са застрашените от елиминация в епизода тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Първото изпитание за двойки в “Един за друг” за този сезон ще преобърне развитието на играта в неочаквана за всички посока. На преден план ще излязат техните умения за работа в екип, комуникация и точност, а нежните половинки в най-позитивното любовно риалити ще трябва да изпълняват редица нестандартни желания на своите партньори през цялата седмица.

Жените от "Един за друг" ще познават мъжете си само с пошляпване

Най-застрашено от елиминация е семейството на Дарина и Денис, които все още изпитват трудности с комуникацията във Вилата на любовта. На предпоследно място в класацията пък са Ивайло и Христина, които техните съквартиранти определят като душата на компанията и само победа би им осигурила сигурно продължаване напред в предаването.

Всяка допусната грешка може да се окаже фатална, а всеки момент в състезанието - последен, защото ничие място в “Един за друг” не е гарантирано. Най-слабото представяне в днешното изпитание означава сигурна поява пред телевизора, където единственият вариант за спасение ще бъде положителният вот на останалите дванадесет двойки в надпреварата.

Фермерската съпруга Галена разплака от смях всички във Вилата на любовта

Кой ще трябва да пере чорапи на ръка цяла седмица? Кой ще получава комплименти на всеки кръгъл час? Кой ще бъда удостоен с титлата “господарю”? И коя двойка ще напусне Вилата на любовта завинаги, ще разберете в новия епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.