Победителят от втори лайв на „Като две капки вода“ сезон 12 разкрива емоциите си от преобразяването си във великия италиански тенор

Атанас Пенев – Наско е победител във втория лайв на „Като две капки вода“ сезон 12. Вокалът на Б.Т.Р. направи изключителна имитация на италианския тенор Лучано Павароти и спечели овациите на публика, жури и колегите си. Специално пред репортер на „На кафе“ той споделя емоциите си от победата, участието си в хитовото предаване за имитации и разкрива кои са думите без лъжи за него.

„Победата бе страхотен предварителен подарък за рождения ми ден, който е днес. Не очаквах и съм изненадан, защото Владо Зомбори направи страхотен образ на Адел и бях сигурен, че той ще спечели. Искам да поздравя всички мои колеги за страхотната работа. Всеки един от нас се опитва да даде всичко от себе си, за да направи по-плътен образ. Вторият ни лайв беше страхотен“, коментира победата си изпълнителят.

Трудна ли беше трансформацията му в образа на великия тенор?

„В двете видеа снощи мрънках през цялото време и то с пълно основание. Не очаквах и явно адреналинът си е свършил работата, за да се представя по този начин. Но за мен това е музикален връх, който ми се получи. Мариана Башлиева, която е оперен певец и педагог, много ми помогна за начина на изпяване и за италианския. За краткото време, което имахме за подготовка, се справихме“, разказва Наско.

Втори победител в „Като две капки вода“ и една неочаквана новина за бебе

В следващото шоу, в което участниците ще изпълняват само български песни, Наско ще се преобрази като Веселин Маринов. Споделя, че са дългогодишни приятели с популярния певец и много го уважава. Категоричен е, че ще даде всичко от себе си и ще се отнесе с пълен респект към задачата.

Новата песен на БТР „Думи без лъжи“ всъщност е римейк на стара песен от албума „Пъзел“, но с нов текст. Всички от групата са доволни от парчето, което е с по-рок звучене.

Джулиана Гани: Успокоява ме да гледам Хилда, докато съм на сцената на „Като две капки вода“

Съществуват ли думи без лъжи и кои са те?

„Една от тях е „Обичам те“. Трябва да бъде казвана само и единствено, когато не лъжеш.“

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.