Мъжете отново ще правят смели прогнози в епизода тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Тази седмица зрителите ще станат свидетели на първата елиминация в пети сезон на “Един за друг”. След като миналата неделя Ивайло и Христина от Костинброд получиха втори шанс, в епизода тази вечер от 20:00 ч. по NOVA те ще трябва да разчитат на щедростта на другите двойки във Вилата на любовта, за да се върнат в играта.

Ивайло и Христина се спасиха на косъм от елиминацията в “Един за друг”

Първото индивидуално изпитание за седмицата ще тества уменията по плуване на жените, които ще трябва да събират малки жълти патета в басейна на Вилата на любовта. Върху тях ще са изписани досадни женски навици. Мъжете отново ще залагат, а като част от играта ще им се наложи да изстискват дамите, облечени в костюми на огромни гъби за баня.

Коя ще е първата двойка, напуснала “Един за друг” 5?

В епизода в събота задачата пред мъжете ще е привидно свързана с домакинска работа, но всъщност ще тества колко добре слушат и разбират какво им казват жените им. Предизвикателството за двойки в неделя ще изпита знанията на участниците, които ще отговарят на въпроси преди опасен сблъсък с бомба, която се детонира след изтичане на време. И двете игри ще предложат много забавни моменти за зрителите.

Кои ще са двете двойки, които ще се справят най-зле в игрите и ще са застрашени от изгонване? Гледайте “Един за друг” в петък, събота и неделя от 20:00 часа само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.