Само трима от кавалерите успешно се справиха със задачата си

Всички кърпи бяха сгънати, цялото пране прибрано, а повечето мъже в “Един за друг” останаха изгубени в превода и разшифроването на историите на своите половинки в първото си индивидуално изпитание тази седмица. Ексцентричният Ивайло, вечно усмихнатият Емо и фермерът със златно сърце Петър бяха единствените, които успешно се справиха със задачата.

Утрото след партито за рождения ден на Кристиан донесе със себе си и поредица от тъмни облаци във Вилата на любовта. Скандалът между екс футболиста Ивайло и любимата му Ивана се разгоря пред очите на всички техни съквартиранти, докато София сподели своето разочарование от развитието на играта за нея и съпруга ѝ - Тихомир.

Колко добре чуват жените си мъжете в “Един за друг”?

Седмичното изпитание за кавалерите в най-романтичното телевизионно риалити ги постави в нетипична за тях ситуация - да се погрижат за цялата домакинска работа вместо техните любими половинки. Приготвянето на обяда за децата и чистенето обаче се оказаха само един елемент от тяхната сложна задача. Те бяха допълнени от история, разказана от техните любими в телефонен разговор, която те трябваше да опишат детайлно, отговаряйки на 10 въпроса. Едва трима от запретналите ръкави мъже успяха успешно да изпълнят задачата, като за Емо и Кики от Добрич това беше първа сполучлива игра след повече от седмица на неуспехи в любовната надпревара.

Въпреки провалената си мисия, украинката Гергана и брокерът Светозар оглавиха временното седмично класиране. На второ място се наредиха чаровното семейство на Галена и Петър, което означаваше и сигурен имунитет за всеки един от четиримата влюбени. В дъното на класирането пък се озоваха забавните перничани Михаела и Венцислав, които ще се нуждаят от задължителна победа утре, за да избегнат застрашаващата ги елиминация.

Първа двойка напуска “Един за друг” 5 този уикенд

Денят за двойките в “Един за друг” завърши и с едно закъсняло извинение от избухливия Ивайло, който трогна своята Ивана с букет от рози и с обещание за коренна промяна в своето поведение.

Утре в “Един за друг” от 20:00 по NOVA предстои ново групово изпитание, където ситуацията ще бъде истински взривоопасна, последвано от първата елиминация във Вилата на любовта за сезона.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.