Първата отпаднала двойка е гост в подкаста “Един без друг”, където разказат за емоциите си в любовното предаване и разкриват коя е най-голямата им мечта

Първата отпаднала двойка от “Един за друг” 5 са младото семейство Кристина и Емилиян от Добрич. Кики и Емо, както ги наричат приятелите им, гостуваха в подкаста “Един без друг”, където разказаха за преживяването си в любовното предаване и разкриха коя е най-голямата им мечта. 

Кики и Емо споделиха пред водещата Денислава Велкова, че са разочаровани, че са отпаднали. Те признават обаче, че са се представили слабо в последната седмица. Емо сподели, че още от първите дни е разбрал, че Тихомир не ги харесва и това си е проличало и в последната игра. Най-близки след формата ще им останат съквартирантите им във Вилата на любовта - Сияна и Светльо, както и съседите им по стая Крис и Марго и Венци и Михаела. 

Фаворитите Кики и Емо от Добрич напуснаха “Един за друг”

Емо разкри пред Денислава, която е участвала в “Игри на волята”, че се е записал на кастинг за екстремното риалити. Той сподели, че все още има желание да участва, макар че се е контузил преди 8 месеца и не е в пикова физическа форма.  

Кики и Емо разказаха в “Един без друг” как са се запознали в дискотека в Добрич. Той я шокира с реплика, която я кара да се чуди дали наистина я харесва или не. Те споделиха и за трудния си живот в Германия и причината да се върнат да живеят в родния си град. 

Какво предизвикателство отправи Денислава към Емо? 

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.