Двойките ще се изправят пред ново изпитание, а всяка грешка ще има последствия

Ново изпитание очаква двойките в най-романтичното любовно риалити - “Един за друг”, а резултатите от него може сериозно да разместят пластовете в надпреварата. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA мъжете и жените ще се борят заедно да спечелят своите залози.

Вълнуващото предизвикателство ще изпита знанията на нежните половинки във Вилата на любовта относно мъжките хобита, интереси и работни ситуации. Всеки грешен отговор във викторината ще носи със себе си сериозни негативи - както за мъжете, така и за жените. В края на изпитанието само петте най-добре представили се двойки ще успеят да спечелят залога си и да добавят нови средства към своите седмични бюджети.

Христина и Ивайло: Влязохме в „Един за друг“, за да се забавляваме, но не съжаляваме, че отпаднахме

В генералното класиране до момента водят Петър и Галена, а далеч назад, на последното място, се намират Петя и Дилян. Всичко това може да се промени и преобърне на 180 градуса още тази вечер в премиерния епизод на “Един за друг” от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.