Прегрешение в миналото разбива семейство, живеещо в лъжа и хвърля сянка върху любовта между двама влюбени – тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Григор е последна година ученик в английска гимназия и планира да замине да учи философия в чужбина, след дипломирането си. С приятелката му Савина се запознават на кръжок по творческо писане и вече са гаджета от 2 месеца. Момичето, което се притеснява от външността си, е влюбено от години в Григор и е щастливо, че е забелязано от красивото момче. Двамата искат да минат на следващ етап във връзката си, но Савина се притеснява да покани приятеля си у дома, заради сестра си Невена. Двете сестри са като принцесата и грозното патенце. Едната е красива и атрактивна, а другата умна. Те се борят за вниманието и одобрението на родителите си, но съревнованието им се пренася и към Григор. Вечеря между тримата се превръща в бойно поле за сестрите. Ще ескалират ли взаимоотношенията между младите момичета и как ще завърши битката за сърцето на Григор? Коя от двете ще избере младият мъж?

Постановка за изневяра и нарязана рокля в новия епизод на „Любовни афери“

Героите във втората история са Пламен и Велина, които са гаджета от няколко месеца, но след като връзката им става сериозна, следващата стъпка е среща със семейството на момчето. Влюбените се надяват родителите да я харесат и да одобрят връзката им. Майката на Пламен е положително настроена, но при вида на бащата, Велина е стъписана. Оказва се, че младата жена е имала кратка авантюра преди години с Атанас - бащата, на мъжа, в когото е влюбена. Атанас кани младата жена на среща, за да разбере колко е сериозна връзката й със сина му, и се опитва да прекрати взаимоотношенията им. Притеснява се от грешката в миналото си и не иска присъствието на Велина да му напомня за изневярата. След като не успява да убеди Велина да се откаже от връзката, Атанас се опитва да разубеди и сина си, който планира да поиска ръката й. Ще разруши ли кратката авантюра в миналото щастието на двамата влюбени? Ще се съгласи ли Велина да живее живот, построен на лъжа или ще събере смелост да разкаже за миналата си грешка на приятеля си? Каква е развръзката, не пропускайте новия епизод на „Любовни афери“ – тази събота от 17:00 ч. по NOVA.

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.