Най-коментираната двойка на сезона гостува в новия епизод на подкаста “Един без друг”, където разказва откровено за връзката си

Ивайло и Ивана, най-колоритните участници в сезон 5 на “Един за друг”, бяха изгонени от Вилата на любовта с мнозинство. Голямата разлика във възрастта им в полза на Ивана, която е 16 години по-голяма от половинката си, и избухливият характер на Ивайло ги превърнаха в най-коментираната двойка този сезон. Те са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, където разказват откровено за връзката си и споделят впечатленията си от другите двойки в романтичното риалити.

Ивана и Ивайло казват, че не са разбрали защо само София и Тихомир са ги подкрепили при елиминациите във Вилата на любовта. Те разказват, че нямат проблем с никого. Това, което променя нещата за тях, е играта, в която участници трябваше да определят кои са двойките с най-лоши качества. Ивана и Ивайло разказват какво ги е разочаровало най-много в останалите и кои са ги предали.

Противоречивите Ивана и Ивайло напуснаха ”Един за друг”

Най-тежките им моменти в “Един за друг” били в периода, когато бяха “духове” и не можеха да участват в игрите. Думите на една от дамите във Вилата на любовта, че нямат място в “Един за друг”, тъй като са участвали в друг риалити формат, също ги засегнали.

Влюбената двойка не успя да стигне до съгласие по темата искат ли жените да променят мъжете, след като се обвържат. Ивана вярва, че дамите виждат потенциала за развитие в половинките си и затова се опитват да ги насочват.

Двойката коментира и голямата възрастова разлика помежду им и това как ги приема обществото.

Още една двойка напуска “Един за друг” тази вечер

Ивайло разказа за най-голямата си страст - футбола. В момента той реализира програма за футболни проби и помага на таланти, които нямат финансова възможност да се занимават с популярния спорт. 

Кои от обитателите на Вилата на любовта ще останат най-близки на Ивана и Ивайло след края на “Един за друг”? Как се чувстват те като първата двойка в историята на предаването, санкционирана за подсказване? Какво мислят роднините им за голямата разлика във възрастта им? И защо двамата нямат общи семейни приятели? Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.