Отпадналата двойка с равносметка за приключението на живота им и с откровен разказ за връзката им

Ивана и Ивайло са поредната колоритна двойка, която напусна романтичното риалити „Един за друг“. Двамата са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за преживяванията си във Вилата на любовта. Ивайло Крушарски е на 30 години от София, а неговата любима е Ивана Микова. Разликата между тях е 16 години и то в нейна полза, но връзката им е стабилна и двамата влизат в предаването, за да покажат, че за любовта няма граници. Двамата разказват, че се виждат и чуват с отделни двойки, на които са липсвали в игрите и продължават да поддържат с тях добри взаимоотношения. Те се запознават на кастинг за друго риалити предаване и признават, че обичат игрите. Идеята да се включат в „Един за друг“ е обща, защото искат да играя заедно и харесват формата.

„Бях сигурен, че ще ни изберат, защото сме по-различни от нормалните хора. По-експресивни сме, а и разликата във възрастта прави впечатление. Това са предпоставки да сме интересни на публиката“, категоричен е Ивайло.

Ивана и Ивайло: Не разбрахме защо бяхме изгонени от “Един за друг”

„В началото беше хубаво. Забавлявах се и имаше вечери, в които пеехме, смеехме се и играехме на много игри и то абсолютно всички двойки. Дори и с Христина и Ивайло, които цитираха, че ние не се харесваме. Първата седмица бе различна от следващите. Никой не си показваше рогата и играехме зад образи. Странното е, че хора, които накрая се обърнаха конкретно срещу мен, бях тези, които ми бяха най-близки. Обяснението за мен е, че някои от тях, бяха настроени от жените им. Както се казва, жената командва в къщата. Дори на самото излизане Марго сподели, че не е дала възможност на Крис да ми бъде приятел. Две бяха жените, които не ни харесваха. Осъзнах по-късно, че това е предаване и вид социален експеримент, но те се бяха настроили вече и беше късно“, разказват Ивана и Ивайло.

„Във Вилата на любовта отношенията са разделени - отделно жени и отделно мъже. Мъжете си говорим на мъжки теми, а жените за женски теми. Аз не контактувах с жените, колкото останалите мъже, защото си имам своя идея в живота. Не исках да давам поводи за ревност или криворазбиране на това, че обръщам внимание на други жени. Това не е нещо насадено от Ивана, а това си е мое разбиране. Искам да знае, че на 100% тя е моят човек“, разяснява позицията си Ивайло.

„Това за него е доказателство, че не се интересува от други жени. Той не поглежда други и аз се чувствам най-прекрасната и най-красивата. Малко е прекалено, но сме говорили на тази тема. Влизайки в такъв формат, когато си затворен с много хора, е нормално да си общуват с всички, без да има втори план“, включва Ивана.

Галена и Петър ще се борят за спасение във Вилата на Любовта

За скандалите и конфликтите с някои от участниците

„Интуицията ми подсказа, че има една жена, която не ме харесва. Нейното отношение към мен беше явно и без причина. Но изненадата на играта с канчетата бе, че Маргото има някакъв проблем с мен. Това беше много тежък момент за нас, защото ако кажат нещо лошо за него, това се отнася и за мен. Аз съм го избрала и ние сме едно цяло“, споделя Ивана. „ В момента, в който разбрах каква ще е играта, бях подготвен, че двете двойки ще стрелят по нас. Но нямаше изход от ситуацията, защото нищо не зависеше от нас“, допълва любимият й.

Ивана разказва, че е имала много готини моменти в играта, а след излизането им е получила много положителни съобщения с много любов. Във Вилата на любовта е имало моменти с омраза и негативизъм, но това не е навсякъде. Почитателите им ги спират навсякъде, харесват ги и коментарите са основно положителни.

Още истории от живота им, гледайте във видеото

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.