Болезнени откровения очакват всички влюбени във Вилата на Любовта

Поредна двойка ще се раздели с най-позитивното любовно риалити “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Първото издание на “Дрелка или Не” ще определи крайното класиране за тази седмица, а след него двама от влюбените участници ще напуснат Вилата на Любовта завинаги. Кутията на откровенията пък ще разбуни духовете и ще внесе допълнително напрежение между съквартирантите.

Изненадваща дисквалификация в “Един за друг”

Предизвикателството за двойки ще изисква перфектна комуникация, добро боравене с посоките и умения за работа с пробивни машини. Дамите и кавалерите ще бъдат на противоположни страни на една и съща стена, а всеки от тях ще има различна задача. Нежните половинки в изпитанието ще трябва да пробият дупки и да спукат осемте балона на любовта в определена последователност, изцяло под навигацията и инструкциите на своите любими.

Кои са новите мишени във Вилата на Любовта, чии пробивни умения са най-добри и коя двойка ще напусне “Един за друг” завинаги, гледайте тази вечер от 20:00 само по NOVA.

Не пропускайте “Един за друг” 5 в неделя, 14 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.