Възможно ли е комплексите да съберат двама души, а апартамент под наем да преобърне живота на двойка непознати, гледайте тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Анжела и Матей се запознават в сайт за запознанства и водят кореспонденция от два месеца преди да се срещнат на живо. Матей е на 31 години и работи като юрисконсулт на фирма. Сам е от година и половина, а преди това е живял с приятелката си Полина в продължение на пет години. След като тя го напуска и сватбата им се проваля, Матей се опитва да продължи живота си на чисто. Анжела от своя стана е на 28 години и работи като редактор в женско списание. Досега не е имала сериозна връзка, а причината е в нейния ръст. Срещата им преминава приятно и след известни колебания двамата започват да излизат заедно. Междувременно Матей решава да запознае Анжела с най-близкия човек от своето семейство – сестра си Златина. Как ще приеме тя неговия избор на партньор? Какво шокиращо разкритие ще преобърне взаимоотношенията между брат и сестра? И ще повлияе ли то на връзката между Анжела и Матей.

Сюжетът във втората история разказва за 27-годишната Ваня от Варна, която след тежка раздяла с дългогодишния си приятел решава да се премести в столицата с надеждата да започне нов живот. Тя е интериорен дизайнер, но от години не е имала възможност да практикува професията си и понастоящем е безработна. В София има насрочени няколко интервюта за работа, но когато влиза в апартамента, който е взела под наем, с изненада открива разхвърляни мъжки дрехи навсякъде. Още по-шокирана остава след като пред нея се появява полугол мъж. Това е 35-годишният Емил, който от години работи и живее в Германия. Пристигнал е в София, за да уреди наследствени имоти след смъртта на дядо си и е наел същия имот. Двамата с Ваня стигат до заключението, че са станали жертва на измама, но така ли е в действителност? Ще успеят ли да разрешат възникналата спорна ситуация с хазяина, как ще се развият взаимоотношенията им и ще се наложи ли единият от двамата да напусне жилището?

Каква е развръзката, не пропускайте новия епизод на „Любовни афери“ – тази събота от 17:00 ч. по NOVA.