Проблеми в комуникацията и обучението очакват мениджъра в новия епизод на предаването – този петък от 22:00 ч. по NOVA

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена дограма влиза под прикритие като служител в новия епизод на „Шеф под прикритие“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA, изцяло дегизираният шеф ще надникне в дълбочина в основните проблеми в бизнеса и ще осъзнае, че е важно опитните служители да не бъдат ощетявани за сметка на младите им колеги.

Димитър Апостолов и е мениджър корпоративни клиенти в Rollplast – компания, която оперира в цяла Европа. Той влиза в предаването, защото вярва, че основният капитал на фирмата са хората и за да знаеш как да развиеш човешкия ресурс, трябва да го опознаеш.

Вълнуващи истории и неочаквани обрати в новите епизоди на „Шеф под прикритие“

Мениджърът ще се изправи пред различни предизвикателства в обучението си като нов служител. Димитър Апостолов ще осъзнае, че бързината и качеството вървят ръка за ръка и за да се справи с работата, човек трябва да демонстрира изключителна прецизност. Той ще се научи да работи със сложни машини и ще върши тежък физически труд. Шефът под прикритие ще срещне сериозни затруднения в комуникацията и обучението с един от служителите, но какви действия ще предприеме?

Какви други притеснения ще се появят в шефа в процеса на работа? Какво ще предизвика сълзи в очите му? Как ще реагират служителите, когато разберат, че са работили редом до един от мениджърите в компанията, не пропускайте утре вечер по NOVA.

Всичко за предаването и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на  Facebook страницата.