Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно

Индивидуалното предизвикателство на нежните половинки постави на изпитание техния етикет и търпение под зоркото око на водещите на “Един за друг” Емо Чолаков и Мария Игнатова. Пиперливият речник на дамите и празненство по повод рождените дни на програмиста Тихомир и дамския представител на органите на реда в имението Маргарита огласиха Вилата на любовта.

Мъжете залагат капан на жените в “Един за друг”

Предизвикателството за жените тази седмица им даде възможност да се приготвят за изискан коктейл,  изпълнявайки редица сложни задачи в последния момент. Те трябваше да изберат подходящите обувки, да открият поканата за специалното събитие и да пришият падналото копче на балтона на техните кавалери. Това обаче беше само претекст за истинската им мисия, за която те нямаха представа - да се справят с изпитанието без да употребят нито една нецензурна или обидна дума.

Най-добре със задачата се справиха вечно усмихнатата Галена, забавната перничанка Михаела, фотографката Петя и определяната за най-голям стратег в “Един за друг” - Сияна. В дъното на класирането се оказаха полицаите Кристиян и Маргарита, които направиха един от най-високите предположения преди днешната игра.

Дарина и Денис: Ще запомним само хубавите моменти в „Един за друг“

Денят за влюбените двойки завърши с шумно парти по повод рождените дни на Тихомир и Маргарита, които получиха специални торти изненада от своите половинки, както и импровизирани подаръци, подготвени от всички техни съквартиранти.

Утре предстои и битката на мъжете, които ще се изправят един срещу друг в ожесточени сблъсъци в клетка. Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” в събота, 20-и април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.