Двойката разказва повече за култа към личния автомобил и за преживяването в романтичното предаване

Сани и Ванката от сезон 4 на романтичното риалити „Един за друг“ са тези, които спечелиха  симпатиите на половин България. В рубриката „Нищо лично“ в „Събуди се“ Краси Боев ни среща с едни от най-атрактивните съпрузи, които разказват своя опит как трябва да се грижим за колата си. Те дават съвети как да се качвате в автомобила, как се затваря вратата на колата и какво означава троен пакет сигурност за багажника.  След участието им в романтичното риалити съпрузите се превърнаха в звезди в българския шоубизнес. Успяха да стигнат почти до финал, но семейната им кола също се превърна в звезда, която се използва за всякакви празници. Ванката споделя, че обича да пази и да поддържа вещите си, независимо от цената им и учи на грижовност и семейството си. Той следва строго предписанията за поддържка на колата си и феновете му знаят, че е изготвил и правила за затваряне на вратите, за качване в автомобила и за хранене вътре в него. Още в предаването участникът стана известен като фен на колата си, но той е грижовен по същия начин и към близките си.

Спортсменство и сълзи белязаха мъжката игра в “Един за друг”

Един за друг ли са двойката година по-късно?

„Убедени сме, че сме един за друг. Не сме се съмнявали и си го потвърждаваме всеки ден. Бяхме една от двойките с най-много стаж. Имахме някои пропуски, но дори и сега да ни питат същите въпроси, пак ще ги объркаме отговорите. И до ден днешен още се учим“, категорични са съпрузите.

Стари рани и забравени болки излизат наяве в “Един за друг” тази вечер

Как живеят със славата след края на предаването?

„Година по-късно ни разпознават, спират на улиците, искат да се снимат с Ванката. По средата на кръстовището спря трамвай и ватманът започна да ни ръкомаха, за да се снима с нас. Хората много ни се радват. Много не ме забелязват мен, но когато сме заедно фокусът е върху него“, разказва Сани. „В социалните мрежи се търси по-лъскавото и трябва да си по-фалшив и направен. Но в ТикТок Ванката само за два месеца направи 50 000 последователи. Но всичко това е без подготовка. Няма да ни липсва популярността, защото както казват старите хора: „Знаем две и двеста“. Предишният ни живот си ни харесваше и сега ни е приятно. Но на Ванката ще му липсва.“

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.