Обичаният изпълнител, който е част от звездното жури на формата, разказа повече за предстоящото си турне, за магията на шоуто за преобразявания и за семейните ценности и традиции

За него любовта към България е закон, грижата за публиката – правило, а чувството за хумор неразделна част от образа на иначе лиричен и емоционален артист. За ролята на жури в „Като две капки вода“ и главно действащо лице в новото му турне, разказва Веселин Маринов.

Тази година родният град на изпълнителя – Полски Тръмбеш навършва 60 години, а той ще има честта да има концерт на празника на 8 септември. „Вече няма никого в родната ми къща в Полски Тръмбеш и ме е страх да отида там. Откакто никой не живее там, не ходя. Спомените тежат – всяка вещ и растение ти говори. Много съм привързан към спокойствието на моето детство, към красивите игри.. Трудно мога да опиша какво е за мен родната ми къща“, споделя той.

Наско от Б.Т.Р.: Беше страхотно Ал Бано да пее с мен на сцената на „Като две капки вода“

Веселин Маринов разказва, че майка му е била набожна жена и почитала Великен. А Цветница винаги е била неповторим празник. Внучката на певеца има имен ден утре. Той споделя, че малката Цветелина е кръстена на дядо си Цецо от Враца.

„В момента подготвям и новия си коледен албум. Това е третият ми коледен албум, който ще представя на 3-ти, 4-ти и 5-ти в Зала 1 на НДК. Хората решават в коя от моите песни да се припознаят и да открият и радостта, и тъгата, и празника и болката“, разказва изпълнителят.

За ролята на жури в „Като две капки вода“ и магията на шоуто

„Като гледам какъв рейтинг има, не мисля, че досега в съвременна България е имало предаване, което да се гледа с такъв интерес. Самият формат, хората, които участват в него, промяната в изпълнителите – всичко е невероятно. Аз съм жури вече два сезона и наблюдавам личната амбиция и професионализма на участниците. В последните кръгове наблюдавам такова зверско пеене и хубава имитация, толкова приятно и заразяващо е всичко. Необходима е голяма комбинация от компоненти, за да стане толкова хубаво и гледано предаване и да се очаква с месеци преди да му дойде времето“, категоричен е Веселин Маринов.

Всички дати и цялата информация за предстоящото турне на изпълнителя са налични в интернет.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.