Двойката говори откровено за отношенията си с останалите двойки във Вилата на любовта и за живота си навън

Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска “Един за друг”. Те са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, в който говорят откровено за отношенията си с останалите двойки във Вилата на любовта и за живота си навън.

Марго и Крис са категорични, че Михаела и Венци от Перник ще попаднат под прицела на останалите двойки във Вилата на любовта. Полицайката дори се просълзи от мисълта, че те остават сами срещу всички. Другата им близка двойка, която все още е в играта са брокерът Светльо и неговата любима Сияна.

Полицейското семейство в “Един за друг” напусна надпреварата

Двойката от село Мрамор разказва пред водещата Денислава Велкова защо са влезли с над 200 килограма багаж. Марго и Крис обичат да носят еднакви дрехи и искат да имат голям избор от облекла.

Полицаите споделиха в “Един без друг”, че двойката, която не могат да понасят са София и Тихомир. Те разказаха с подробности как се е разразила враждата помежду им.

Маргарита разказа за ергенското парти на Кристиян от което няма нито една снимка. Той ѝ разказва, че неговите приятели са му поръчали ансамбъл от танцьорки по народни танци. Каква обаче се оказва истината?

Ожесточена борба за оцеляване в “Един за друг” тази вечер

Двойката разказва за два много тежки периода в живота си. Първият е свързан с тежка диагноза на тяхната дъщеричка. Вторият е периодът, в който са били на крачка от развод.

Защо Марго е припаднала по време на предложението за брак? Каква е причината двойката да се кара постоянно? И защо на сватбата им е имало хора, които не познават?

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.