Тази вечер зрителите ще видят последното мъжко изпитание

Последното индивидуално изпитание за мъжете очаква феновете на най-романтичното любовно риалити “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Кавалерите ще влязат в поредна битка с въпроси и отговори, а на карта ще бъде заложено бъдещето на всеки един от тях в надпреварата.

Маргарита и Кристиян: Нямахме абсолютно никаква стратегия за игра в „Един за друг“

Предизвикателството ще изпита знанията на мъжете не за какво да е, а за това какво мислят за тях дамите на техните сърца. Всеки участник ще чува въпрос, отнасящ се или за него самия, или за някой от неговите съперници. Правилните отговори ще носят усмивки, а грешните - торти и сладкарски вкусотии от всякакъв характер в лицето на съгрешилия.

Освен битката за надмощие, любовното имение ще бъде домакин и на първата в историята си рокендрол битка, която ще донесе със себе си много смях, танци и позитивни емоции.

Как Гергана и Светозар от „Един за друг“ се подготвят за Великден?

Кой ще отговори, кой с торта в лицето ще мърмори и кой на рок звезда ще се престори, гледайте в новия епизод на “Един за друг” - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.