Историите на млад, женен, талантлив българин, който изпълнява сексуалните желания на мъжете за пари и единственият мъж, учещ за акушерка

Той е на площада и се озърта за клиенти. Изключително чаровен, говори няколко езика, представя се за шофьор на богати дами, превежда по време на срещи, вписва се елегантно в компанията на съпруги, чиито мъже са много богати. Помните ли този филм? Ричард Гиър изигра американски жиголо в скандалната лента през 1980-та. Той доставяше удоволствие на самотни дами и това му осигуряваше един финансово обезпечен, дори охолен живот. Но така са изглеждали тези истории през 80-те.

А замисляли ли сте се как биха изглеждали през 2024-та, независимо от новата версия в сюжета на нашумелия „Лео Гранд“? Ние се замислихме и намерихме отговора. Или всъщност - той ни намери, но това е все едно. Влизаме „на остро“ с представянето на героя ни този път.

„Ничия земя“: Чудо за „Великден“

Той е млад българин, женен, талантлив, работи в чужбина и така да се каже - изпълнява сексуалните желания на мъжете. За пари...

В същия епизод ще ви покажем и друга история, която няма нищо общо - нещо абсолютно различно, което ще „оправи вкуса“ – ще ви срещнем с единствения мъж, който учи за акушерка в старата столица.

Гледайте "Ничия земя" тази събота от 18.00 ч. по NOVA.