Гледайте новия епизод на предаването тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Григор е собственик на верига хотели по Българското Черноморие и след смъртта на жена си сам отглежда единствената им дъщеря Гергана. Всяка година те отбелязват заедно рождения ден на майката и съпругата, която си е отишла от рак. Гергана учи бизнес администрация в Лондон от 4 години и се прибира рядко в България. Тази година тя идва в дома си с новия си приятел Димитър. Двамата са двойка едва от 2 месеца, след като са се запознали на стоп.

Първосигнално Григор не харесва новия приятел на дъщеря си, който намира за лентяй, не успял да завърши дори висше образование. В момента младият мъж работи като барман и с приятели се опитва да започне бизнес, свързан с биотор. Как ще приеме новината, че двамата са сгодени Григор? Ще успее ли бащата да разобличи младия мъж и да покаже на дъщеря си, че той не е за нея? Каква тайна крие Димитър и може ли тази тайнственост да разруши връзката им? Готов ли е да приеме значителна сума пари от бащата на Гергана, с която да помогне за операция на болния си баща и да се откаже от любимата си?

Сюжетът във втората история е свързан с живота на млада жена – инвалид, която търси любовта в приложение за запознанства. Деян, който не е запознат с физическото й състояние, е на първа среща с Ани в ресторант, но естествено тя отказва да продължат срещата в бар. Ани е останала парализирана от кръста надолу след злополука на конна езда. Младият мъж се чувства измамен от факта, че не е знаел предварително за физическото състояние на младата жена. Опитва се внимателно и не грубо да отклони предложението й за втора среща. Изминали са три месеца от първата им среща, а Ани живее под грижите на баща си, който се стреми да я направи щастлива. По нейна молба той уволнява настоящия й шофьор, а кандидат за нов нейн личен шофьор се оказва Деян. И двамата премълчават пред баща й несполучливата им първа среща и факта, че се познават. Ще успеят ли да преодолеят напрежението и обидата, които са се настанили между тях? Може ли жест с едно малко кексче да оправи комуникацията в трудните им взаимоотношения? Ще успее ли младият мъж да вдъхне кураж на Ани и да свикне със състоянието на инвалидност на момичето?

Каква е развръзката, не пропускайте новия епизод на „Любовни афери“ – тази събота от 17:00 ч. по NOVA.