Ново изпълнено с адреналин предизвикателство очаква влюбените във Вилата на любовта

Поредно предизвикателство, изпълнено с адреналин, очаква последните пет влюбени двойки в “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Страховете и опасенията на някои от участниците ще бъдат поставени на преден план, а само най-смелите и рискови играчи ще успеят значително да увеличат семейните си бюджети.

Емоционалните Петя и Дилян напуснаха “Един за друг” на крачка от финалите

Играта за двойки ще изпита смелостта на всички обитатели на Вилата на любовта. Те ще бъдат издигнати на платформа, извисяваща се на 35 метра височина и ще трябва да направят скок с бънджи за двойки. Според новите правила на любовното имение, всяко успешно преодоляно изпитание ще добавя нови 5000 лв. към семейния бюджет. Всяка грешка или отказ от игра обаче ще доближава осмелилите се да не предприемат рискованата крачка до потенциална елиминация.

Петя и Дани от „Един за друг“: Каква е тяхната рецепта за щастие?

Освен на предизвикателството за ума и духа, всички участници ще могат да се насладят и на една изключителна изненада - иконата на българската поп музика Васил Найденов, който ще бъде техен специален гост.

Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” 5 - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.