Сълзи и емоции след безапелационния успех на артиста, грабнал победата в големия финал на „Като две капки вода“ сезон 12

Владимир Зомбори е големият победител в сезон 12 на „Като две капки вода“. Как успя да завоюва първото място в шоуто за имитации, какво е за него победата и какво променя тя в живота му, актьорът споделя в „Здравей, България“.

„Огромна е промяната за мен. Много хора разбраха, че съществувам. Разбраха, че имам някакви качества, които ги карат да се вълнуват с мен и да преживяват цялата емоция, която и аз преживявах. За мен това е абсолютен подарък и се надявам да съм го заслужил“, признава Зомбори.

Владимир Зомбори: Омекнаха ми краката, когато публиката скандираше името ми на финала

С какво би сравнил енергията на 11 хиляди души в Арена „София“ и на стотиците хиляди пред малкия екран?

„Не мога да я сравня с нищо до момента. Възхищавам се и на колегите ми, с които бяхме заедно на сцената и успяхме да се представим достойно. Емоциите, които хората подаваха отдолу е нещо, което може и да те смачка. Това да си в дома на хората и да си техен гост в най-гледаното телевизионно време, да успееш да ги развълнуваш, дава невероятна популярност и разпознаваемост. Няма откъде другаде човек да я получи. Дори и да правиш невероятни неща ако няма кой да те види, нищо не си постигнал. За съжаление такава е действителността. У дома всички са много щастливи, а също така съседи, колеги, приятели, съученици и дори хора, които съм виждал два пъти в живота си", разкрива артистът.

Трогателно бе присъствието на съпругата му Весела Бабинова, която не спираше безрезервно да го подкрепя в залата на всеки лайв в „Като две капки вода“. Камерата следеше тревогата, притеснението и спонтанните й емоции.

„Не бих заменил присъствието й с нищо. За мен това е любовта и искрата, която преминава между две човешки същества и те вибрират на една честота“, категоричен е Влади.

Актьорът не мисли да сменя посоката на кариерата си, но ако намери точните хора би се впуснал и би пробвал да създава музика. Вече е осъзнал силата на музиката и това, което тя дава на хората.

„Музиката не зависи от граници и с нея много по-бързо и лесно можеш да достигнеш до много по-голяма територия. Това изкуство дава това предимство. Затова ще ми е вълнуващо да посегна и в тази посока, но ще имам нуждата и подкрепата на можещи хора“, коментира силата и влиянието на музиката артистът.

„Суперлативите и признанието много ме радват. Не го крия. Един творец да има такава висока оценка за това, което прави и хората истински да се вълнуват с него, това е най-доброто, за което може да мечтае. Колкото да отговорността, със сигурност я има. За момента се радвам, че успях да задържа себе си на това ниво до края на шоуто. Това беше задачата, която си бях поставил още от първия лайв. Стараех се да задържа нивото и да се предизвикам максимално. Песента, която избрах за финала, не бих сигурен дали ще успея да я направя. Особено в обстоятелствата на грандиозен финал. Ние участниците застанахме на тази сцена и имахме сърцата да издържим. Повярвайте беше много сложно при цялата организация и всички тези хора от публиката, сърцето ти да тупти и да успее на издържи на напрежението. Успях да се събера в тези три минути и при следващата задача летвата, която ще си поставя няма да е по-ниска“, обещава Зомбори

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.