„Ние просто имахме повече късмет“, категорична са шампионите на сезон 5 на най-романтичното риалити в ефира

Големите победители в най-романтичното риалити признават, че очакванията им са се разминали с действителността във Вилата на любовта. „Имахме самочувствие, че ще си вземем всички игри, но не се случи точно така.“ Михаела и Венци разказват, че са гледали финала в компанията на най-близките си хора, пред които до последно са отричали, че са спечелили формата.

„През целия сезон преди всяка двойна игра си казвахме: „Дано да не е играта с тухличките!“ Миналият сезон сме я виждали и толкова ни изнерви, че сменихме канала. Когато видяхме на финала точно тази игра, се опитахме да останем спокойни до края, което ни спечели победата.“

Михаела споделя, че когато им се обаждат за участие в предаването, Венци вдига кръвно, легна и поиска да се откажем.

Победителите Михаела и Венци: Излъгахме родителите си, че сме завършили втори

„Хората, с които се запознахме и емоциите, които изпитахме – беше уникално преживяване. Не смятаме, че сме най-достойните или заслужилите – просто имахме повече късмет. Бяхме истински от началото до края. В нито един момент не сме преиграли. Смятам, че се представихме достойно и спечелихме заслужено“, категоричен е Венци.

Михаела разкрива, че за нея най-голямото изпитание във формата е била раздялата с дъщеря й, а като игра – тази с дърпането от миналата седмица. „Усетих, че психически и физически рухвам. Страшно много ме болеше, но нямахме право да се отказваме.“

И Венци, и Михаела споделят, че са суеверни. „От всяка игра си взимахме сувенир – имаме тухличка от финала, перличка от рокля, чип от покера…“

Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат

Историята на любовта

„Моят най-добър приятел ни покани за кумове на сватбата му. По това време вече бяхме заедно от около година и половина. На сватбата бяха всичките ни най-близки хора. Казах си: „Това е моментът!“ Бях се подготвил с пръстен и с реч!“, спомня си Венци.

За какво мечтаят Михаела и Венци, как ще отпразнуват предстоящия й рожден ден и още много интересни истории от живота им, гледайте във видеото.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.