Ясни са телевизионните канали, по които ще се гледат вълнуващите двубои от престижното първенство

В продължение на партньорството между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия за съвместно излъчване на UEFA EURO 2024™, бяха разпределени срещите от най-голямото футболно събитие в Европа. Българските зрители ще могат да проследят двубоите на най-добрите национални отбори на Стария континент в телевизионните канали NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, БНТ 1 И БНТ 3. По традиция надпреварата ще е достъпна още в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, в спортния портал gong.bg, както и на BNT.BG, BNTNEWS.BG/SPORT и мобилното приложение BNT NEWS.

Грандиозното начало на UEFA EURO 2024™ ще бъде дадено на 14 юни в Мюнхен на един от най-модерните стадиони в света, където пред близо 70 000 по трибуните домакините на турнира от Германия ще посрещнат отбора на Шотландия. Изключителните технически възможности на съоръжението обещават незабравимо спортно изживяване, както за публиката на живо, така и за телевизионната аудитория. Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще направят съпричастни към събитието българските фенове от 22:00 ч. по NOVA и БНТ 1. По същите канали двете медии ще покажат заедно още двубоя от груповата фаза между Испания и Италия на 20 юни от 22:00 ч. и финала на първенството в Берлин на 14 юли отново от 22:00 ч. В продължение на месец всяка от двете национални медии ще излъчи по 27 мача от първенството на Стария континент.

Проследете най-интересното от UEFA EURO 2024™ в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Разпределение на мачовете в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия:

ГРУПОВА ФАЗА

  ЕЛИМИНАЦИОННА ФАЗА

* Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия запазват правото си на промени в програмата при необходимост.