Гледайте премиерния епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Полицай Нолан е принуден да прекара една седмица в изолация в тих граничен град с млад местен полицай, който се нуждае от известно обучение. Това е част от наказанието му от президента на профсъюза, за това, че си позволява да работи зад гърба му. Придружен е от Бейли и след спиране в крайпътно заведение, двамата попадат в опасна ситуация, която води до стрелба. Арестуват подозрителен човек, но в опит да го освободят, членове от бандата му предизвиква престрелка в крайпътната закусвалня. Ще успеят ли полицаите да овладеят опасната ситуация и да предотвратят убийства в тихото градче.

Паника на снимачната площадка в „Новобранецът“

Междувременно сержант Брадфорд и полицай Чен се оказват неочаквано под прикритие във възможен случай за трафик на наркотици. В Лос Анджелис Тамара купува кола, в която полицаите откриват наркотици. Луси и Тим започват разследане, за да намерят предишния собственик и са шокирани да открият, че той има поразителна прилика с Тим. За да се сдобие с повече информация, Тим се решава на рискован ход и минава под прикритие.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.