Топ готвачът разказва за новите предизвикателства в "Черешката на тортата", с които участниците показват сърцето и душата си в чинията

Предстоят нови и много интересни епизоди на любимото кулинарно риалити „Черешката на тортата“, в които шеф Манчев поставя нови задачи и предизвикателства за звездните участници. Какво е предизвикателството и от другата страна, за него самият, разкрива пред репортер на „На кафе“ топ готвачът.

„Този сезон е наистина интересен, тъй като освен предизвикателствата, успяхме да извадим участниците от зоната им на комфорт. Те трябваше да готвят навън, с определени продукти и рецепти. Показвах им такива и те трябваше да ги следват. Доста се затрудниха, но се радвам, че успяхме и се получи. В момента предаването има голям успех. Винаги съм търсил мисъл и отношение към храната. Важно е как се съчетават продуктите и как се приготвят. За мен е важно гостите да участват с тяхната визия, сърце и душа. Важно е да покажат себе си  и своята същност. За мен храната е минало, бъдеще и настояще. Добре е гостите да се отпуснат и да не се притесняват, а да покажат най-доброто от себе си“, разказва шеф Манчев.

Лесно ли допуска нови хора в живота си?

„Аз съм принципен човек особено в това, в което правя. Не се подавам на емоцията, защото тя е лош съветник. Увеличавам кръга си и имам много нови приятели, които обичам и уважавам. Многото ми приятели и контакти ме правят богат. Важното е с хората, с които комуникираме, да сме такива, каквито сме. Важното е хората да ти дават вдъхновение и визия за бъдеще“, категоричен е Манчев.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.