Футболната битка за Европа започва на 14 юни и ще продължи до 14 юли

Стартира един от най-престижните турнири на стария континент UEFA EURO 2024. Като притежател на изключителните телевизионни права за излъчване на UEFA EURO 2024 и UEFA EURO 2028, Нова Броудкастинг груп отново е подготвила най-атрактивното спортно съдържание за българската аудитория.

Феновете на най-популярния спорт в света ще намерят всичко на едно място – вълнуващи футболни срещи, онлайн излъчване, ексклузивни материали и богата студийна програма с атрактивни гости, анализи и коментари. Нова Броудкастинг груп ще излъчи футболните срещи от UEFA EURO 2024 съвместно с Българската национална телевизия, като двубоите вече са разпределени по равно между двете медии.

Зрителите ще могат да проследят 27 от вълнуващите двубои в каналите на Нова Броудкастинт груп – 7 от които по NOVA, 20 по DIEMA, всички DIEMA SPORT 3, както и в каналите от премиум пакета  DIEMA XTRA. За удобство на феновете, които по някаква причина ще са далеч от малкия екран, срещите ще са достъпни и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и всички 51 мача ат първенството на живо в спортния портал GONG.BG.

Футболните фенове ще могат да проследят двубоите от UEFA EURO 2024 по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и в спортния портал Gong.bg