Емблематичните участници демонстрират упражнения, които са подходящи за тренировка на открито

Репортерът на NOVA Ина в рубриката и „Пътят на красотата“ в „На кафе“ разказва за хит тренировки в басейн, които са популярни в Египет. Чрез тях се работи върху баланс и координация, горят се калории, свалят се килограми, стягат се коремните мускули и се влиза бързо във форма.

Емблематичните участници от „Игри на волята“ Михаела и Филип продължават да мотивират, инспирират и подготвят следващи кандидати за участие в хитовото екстремно риалити. Двамата атлети демонстрират упражнения, които са подходящи за тренировка на открито – в парка, градината или на брега на морето. Какви са грешките, които се допускат при изпълнението на упражненията? Могат ли да бъдат предотвратени, за да се получи пълен ефект от тях, спортистите разказва във видеото.

„Подготвям хора, които имат желание да участват в следващите сезони на „Игри на волята“ и се надявам да ги видим скоро. Време е за жена-шампион“, сподели Филип.

„И при мен тази години има много силни жени и интересни момичета, които са изключително мотивирани и отдадени. Отделят много време на физическа, стратегически и психическа подготовка“, допълва Михаела.

Двойката показва как се прави висок и нисък планк и разкриват какви са най-честите грешки, които се допускат.