В това шоу победата не е въпрос на вокални възможности, а на сценично присъствие и харизма

Сцената на новия сезон на „Пееш или лъжеш“ ще посрещне атрактивни, артистични и различни участници, готови да убедят цяла България, че притежават певчески талант. Шоуто има няколко кръга: липсинг, кратко пеене и представяне, а накрая гост звезда избира един участник, с когото пеят в дует и тогава се разбира дали участникът пее или лъже.

По време на кастингите организаторите търсят пеещи и лъжещи участници.

„Аз с нетърпение очаквам да чуя готините хора, които ще ни зашеметят с гласовете си и съм сигурен, че ще се появят още нови хора, защото кастингите продължават“, споделя режисьорът на предаването Рафи.

„Смисълът на това шоу е пеещите да са много пеещи, а лъжещите да са много лъжещи. Да създадеш история, която да звучи правдоподобно и да изглеждаш като човек, който пее добре, да изиграеш липсинга все едно си най-добрият певец на света, и когато ти пуснем микрофона, и се чуе как пееш, да е страшно врещене. Може да спечели някой, който има много талант, или някой, който няма никакъв талант“, допълва продуцентът на шоуто Кирил Кирилов-Кико.

„Не се притеснявате, ако пеете трагично и вашите приятели ви го кажат. Значи сте за нашето предаване!“, категоричен е Рафи.

Кастингите продължават. Запишете се за участие на nova.bg/casting и преживейте това незабравимо забавление!