Гледайте премиерния шестнадесети епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Полицаи Нолан, Торсън, Хуарес и детектив Харпър издирват трима мъже, завръщащи се от Нигерия, за които се подозира, че са били изложени на ебола. Въпреки че нигерийците заявяват, че ще сътудничат в необходимостта да останат под карантина, един от тях поставя цял автобус под карантина поради потенциално излагане.

Междувременно екипът на участъка в Мидуилшир се налага да си сътрудничи с детектив от полицията във Викторвил Ноа Фостър, за да попречат на група да използва газ зарин при терористична атака в града. След като един от заразените умира, полицаите са принудени да сформират пътна блокада и да поставят ленти с шипова на пътя, за да спрат камиона, пренасящ зарин. Ще успеят ли детективите да арестуват шофьора и да предотвратят опасна експлозия в града?

Джон Нолан се среща със свой двойник в „Новобранецът“

В същото време полицаи Лопес и Уесли се налага да наемат частен специалист по охрана и да повишат сигурността на домовете си, след като получават „подарък“ за Свети Валентин от Илайджа Стоун – мъртви рози, с пълзящи насекоми.

Не пропускайте развръзката в премиерния шестнадесети епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.