Анонимен източник съобщил за притеснителна случка на борда на частен самолет

Брад Пит е разследван за тормоз над едно от децата си, съобщава “People”.

Повод за предприетите срещу актьора действия от страна на властите, станал анонимен сигнал. Според него Пит се разкрещял, обиждал и дори посегнал на едното си дете на борда на частен самолет. На грозната сцена присъствала и съпругата му Анджелина Джоли, както и няколко от общо шестте синове и дъщери на двойката.

Марион Котияр: Бременна съм! Анджелина Джоли без финансови претенции към Брад Пит, иска само децата

Неназованият източник съобщил още, че холивудската звезда пиел алкохол, когато внезапно се нахвърлил върху детето си.

Със случая се занимава полицията и специализиран отдел за закрила на децата в Лос Анджелис.

Джоли подала молбата за развод с Пит само ден след инцидента в самолета. В документите актрисата е посочила като причина за прекратяване на брака „непреодолими различия”.

Звездата от „Лара Крофт” настоява за попечителство над всички шест деца в семейството – три биологични и три осиновени. Джоли вече обяви, че няма никакви финансови претенции към половинката си.

Междувременно полицията на Лос Анджелис опроверга информациите в пресата, че властите са започнали разследване срещу Брад Пит за агресивно поведение срещу шестте му деца.

„В нашата система няма информация, подадена срещу Брад Пит и ние не водим никакво разследване срещу него”, заяви говорителят на лосанджелиската полиция Лоренцо Куезада.

Редактор: Маргарита Стоянчева