Актьорът обаче ще се бори за споделено попечителство

Краят на Брандежлина! Оказа се актрисата няма финансови претенции към Брад Пит и иска само децата да останат при нея.

Слуховете за причините довели до развода на холивудска двойка номер едно са неизброими.

Новината наистина шокира мнозина и един от най-популярните статуси в социалните мрежи е: „Брад и Анджелина се разделят, как да отида на работа днес?!”

Сред милиони съобщения в Twitter, Facebook и други социални мрежи, реакцията, която мнозина очакват, е на бившата съпруга на Брад Пит – Дженифър Анистън.

Според списанието US Weekly тя казала: „Това е карма за теб”.

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА ВИЖТЕ ТУК

Любовта на Пит и Джоли изглежда вече е в минало и ако се вярва на клюката в Холивуд, предстои тежък развод. Брад Пит ще се бори за споделено попечителство на децата им и е разочарован от обвиненията от лагера на Анджелина Джоли.

СНИМКИ НА МАРИОН КОТИЯР ВИЖТЕ ТУК

По темата

Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит и вече явно не смята, че е чудесен баща.

В изявление нейният мениджър казва, че Джоли винаги ще прави това, което е в най-добрия интерес в грижата за нейните деца.

Според мнозина в Холивуд тези думи са директен удар по Брад Пит. В свое изявление актьорът каза, че е много тъжен от случилото се, но „това, което е най-важно сега е доброто на нашите деца”.

Двамата има шест деца – три биологични и три осиновени от чужбина.

Но дали различните родителски методи или нещо друго е причина за раздялата?

Слухове в Холивуд твърдят, че Джоли наела частен детектив и хванала Пит да изневерява с френската актриса Марион Котийяр, с която си партнират в новата лента „Съюзници”.

Последният проект на Джоли и Пит всъщност беше съвместен филм, който разказва за двойка, която се разделя. Дали киното имитира живота, или обратното?