Как се облича актрисата - екстравагантно или безвкусно? Разгледайте снимките!

Актрисата Марион Котияр, която в момента слуховете свързват като основна причина за развода на Брад Пит и Анджелина Джоли, категорично отрече да има връзка с актьора и още по-малко да е отговорна за раздялата им, пише edna.bg.

Тя признава, че е "абсолютно съкрушена" от обвиненията и заявява, че е щастливо обвързана с колегата си Гийом Кане от 2007 година насам.

По темата

"Марион и Гийом са щастливи заедно, имат щастлива връзка и тези слухове, че тя и Пит са изневерявали зад гърба на половинките си, я сломяват. Още повече, че двамата имат 5-годишен син Марсел. Това е огромен шок за нея", споделя говорителят на актрисата.

С Брад Пит се познава по-добре покрай общото им участие във филма "Свързани", който трябва да излезе на голям екран през ноември 2016-а. Котияр моли медиите да я оставят на мира и да не я замесват в краха на брака на една от най-любимите холивудски двойки. Тя призовава за "по-тих и спокоен живот".

Търсейки снимки на Марион Котияр в интернет пространството на нас пък ни привлече внимание нейната визия на червения килим, а и не само. Вкусът ѝ според нас е спорен. Залита от екстравагантност към безвкусица. Не е ясно обаче дали актрисата се доверява на моден стилист, или сама прави избора за това как да изглежда на важни събития.

Смеем да твърдим, че някои от модните ѝ решения са меко казано лоши и безвкусни и изпадаме в недоумение от тях. Други са семпли, а трети – просто приемливи. Ефектът „уау” обаче липсва.

Стигаме до извода, че определено Марион Котияр харесва краката си, защото доста от роклите ѝ са къси. Определено я влекат и асиметричните рокли. Също така е и страстна почитателка на леко грубоватите, високи платформи, както и на белия цвят.

Не претендираме да сме модни експерти, защото всичко е въпрос на вкус. Но ето как ние видяхме Марион Котияр.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ И ПРЕЦЕНЕТЕ ЕЛЕГАНТНО ИЛИ БЕЗВКУСНО СЕ ОБЛИЧА АКТРИСАТА