Според слухове актьорът изневерил на съпругата си с френската актриса Марион Котияр

Новината за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит измести вниманието на всички от предстоящите избори в САЩ.

По темата

Според слухове в Холивуд Джоли наела частен детектив и хванала Пит да ѝ изневерява с френската актриса Марион Котияр, с която си партнират в новата лента “Съюзени”.

Актрисата Марион Котияр обаче категорично отрече да има връзка с Брад и още по-малко да е отговорна за раздялата им, пише Edna.bg. 41-годишната французойка признава, че е "абсолютно съкрушена" от обвиненията, които пресата хвърля върху нея относно краха на брака между Джоли и Пит и заявява, че е щастливо обвързана с колегата си Гийом Кане от 2007 година насам. Какво още казва Марион четете ТУК.

НЕЙНИ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Последният проект на Джоли и Пит всъщност беше съвместен филм, който разказва за двойка, която се разделя.

Версията, която изглежда по-правдоподобна обаче, е, че те имат различия във възпитанието на шестте им деца. Мениджърът на Джоли заявява, че тя ще направи всичко възможно, за да защити децата си. Актрисата няма финансови претенции към Брад Пит. Единственото, за което настоява е децата да останат при нея. Двамата има шест деца – три биологични и три осиновени от чужбина.

В свое изявление актьорът каза, че е много тъжен от случилото се, но “това, което е най-важно сега, е доброто на нашите деца”.

Оказва се, че не всичко в това семейство е било съвършено.

СНИМКИ НА БРАД И АНДЖЕЛИНА ВИЖТЕ ТУК 

Сега от двамата актьори зависи дали адвокатите им ще се разберат извън съда, или ще се стигне до дълга съдебна битка. Феновете им обаче се надяват, че двамата ще успеят да минат и през тази буря и че този развод няма да бъде финализиран.

Повече по темата гледайте във видеото.

Репортер: Ясен Дараков

А трейлъри на филма "Съюзени" вижте тук: