Херцозите на Кейбридж приключиха с лятната си почивка

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с кулинарен дуел в Лондон. Принц Уилям и съпругата му Катрин приключиха с лятната си почивка и за първи път след началото на пандемията изпълниха поредица от общи ангажименти.

Откриха труп в езеро пред дома на Уилям и Кейт (СНИМКА)

Един от тях включваше посещение в пекарната „Бийгъл Бейк Брик Лейн”, където двамата демонстрираха уменията си в месенето на тесто. С маски и престилки, Уилям и Катрин се състезаваха в приготвянето вкусни гевреци. Херцогинята  се оказа по-умела от съпруга си в месенето на 3-килограмовото тесто, от което се получават средно по 30 геврека – деликатес на пекарната, който се оказа, че Уилям никога не е опитвал преди.  

Today The Duke and Duchess of Cambridge visited communities, businesses and individuals in London Bridge and Whitechapel to thank those who have gone above and beyond to help others during this extraordinary time.https://t.co/AMZkk8xi5D pic.twitter.com/FvW4X6tV77

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) September 15, 2020

На официалната страница на херцозите на Кеймбридж в Twitter бяха публикувани серия от снимки от кулинарния дуел, който бил с цел да се „благодари на всички, които са помагали на хора в нужда, по време на пандемията от COVID-19”.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.