Сблъсъкът можехте да наблюдавате по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и на ЖИВО С КАРТИНА на Gong.bg

Франция и Нидерландия не успяха да си отбележат гол в един от най-интересните мачове от груповата фаза на UEFA EURO 2024. Срещата започна в 22:00 часа на стадион Арена „Ред Бул“ в Лайпциг. 

През второто полувреме гол на Нидерландия беше отменен. "Лалетата" организираха отлична атака, при която топката се озова в Шави Симонс, който мигновено нанесе удар и прати топката във вратата. Дъмфрис обаче беше в близост до вратаря и му попречи да се хвърли, поради което попадението не беше зачетено. След това ВАР потвърди решението на рефера Антъни Тейлър. 

Сблъсъкът можехте да наблюдавате по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и на ЖИВО С КАРТИНА на Gong.bg.

И двата тима стартираха с победи на турнира в Германия. „Лалетата“ обърнаха Полша, докато „петлите“ взеха минимален успех с 1:0 срещу Австрия. 

Голямата тема преди мача бе свързана с Килиан Мбапе, чийто нос бе счупен в мача с Австрия. Той тренира със съотборниците си, но решението на наставника Дидие Дешан бе да остане резерва.

Програма за 22 юни: 

Група F, мач 2

16:00 Грузия - Чехия - гледайте по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и Gong.bg

19:00 Турция - Португалия - гледайте НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg.

Група E, мач 2

22:00 Белгия - Румъния - гледайте НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg.

Футболните фенове ще могат да проследят двубоите от UEFA EURO 2024 по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и в спортния портал Gong.bg