Зрителите могат да изберат своя фаворит от новите филмови предложения на сайта https://greatmonday.bg

Тази вечер от 21.00 ч. ще се впуснем в шеметно и дръзко приключение в търсене на едно изгубено съкровище. Приключенската екшън-комедия „Изгубеният град“ спечели безапелационно оспорваната филмова надпревара в първата седмица на „Великият понеделник”.

Сандра Бълок влиза в ролята на неудовлетворената от последния си роман авторка Лорета Сейдж. Писателката е посветила живота си на създаването на романтични романи, които винаги са на екзотични дестинации. По време на обиколките за популяризирането на творбата й, тя споделя сцената с модела от корицата на книгата Алън (Чанинг Тейтъм), който  бързо привлича светлините на прожекторите.

След като красавецът привлича цялото внимание на предимно женската аудитория, Лорета решава, че е време да си тръгне, но на излизане е отвлечена от ексцентричен британски милиардер Абигейл Феърфакс (Даниел Радклиф). Той е убеден, че авторката може да му помогне да достигне до изгубеното съкровище, описано в последния й роман. Решен да докаже, че може да бъде герой и в реалния живот, Алън привлича на помощ бившия треньор на морски тюлени Джак (Брад Пит) и двамата се впускат в спасителна акция. 

Почитателите на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит на https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (15 юли) от 21:00 ч. По традиция киноманите, които участват в гласуването в дванадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.

Редактор: Райна Аврамова