Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев и Миглена Ангелова

Ветераните във формата Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева отново ще ни радват от екрана по време на живите предавания и дейли епизодите.

„Ролята на разказвач много ми допада. Аз съм човекът, който превежда зрителите през най-интересните моменти от живота на Съквартирантите, а знам колко много хора се вълнуват от това – това сподели усмихнатата Алекс.

Ники Кънчев може да се похвали, че е бил водещ на всички девет VIP издания на формата. Въпреки това емблемата на шоуто признава, че изпитва вълнение и един и същ приятен адреналин преди всеки лайв.

Миглена Ангелова е посредникът между Съквартирантите и зрителите. "Моята роля във Big Brother: Most Wanted е да бъда себе си. Откакто съм на екран, аз не играя, не чета чужди думи, не възпроизвеждам чужди въпроси. Вече повече от 22 години сама проучвам всичко, което обсъждам и се интересувам лично какво се случва пред очите ми с хората, които наблюдавам и с които разговарям. Накратко – това е смисълът на ролята ми, както в професията, така и в живота ми. Това ще правя и във формата", категорична е победителката във VIP Brother 2016.